Farma Semice - prodej masa plemene Limousine
Prodej masa
Vážení zákazníci,
byli jsme nuceni upravit ceny hovězího masa pro rok 2024 viz přiložený ceník masa.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že u nás i nadále bude kupovat kvalitu
S přáním hezkého dne Farma Semice
Výhodná cena masa v krabičce
Krabička cca 5 kg (přední a zadní maso cca 4 kg, žebra a ořez cca 1 kg) | cca 1 450,00 Kč | |
Cena krabičky dle váhy | 1 kg | 290,00 Kč |
Krk | 1 kg | 320,00 Kč |
Přední hovězí (Guláš) | 1 kg | 320,00 Kč |
Kližka | 1 kg | 320,00 Kč |
Hrudí | 1 kg | 320,00 Kč |
Bok bez kosti | 1 kg | 300,00 Kč |
Pupek | 1 kg | 320,00 Kč |
Kýta | 1 kg | 350,00 Kč |
Vrchní šál (ne na steak) | 1 kg | 350,00 Kč |
Spodní šál (ne na steak) | 1 kg | 350,00 Kč |
Váleček (steak) | 1 kg | 380,00 Kč |
Ořech (steak) | 1 kg | 380,00 Kč |
Plec | 1 kg | 350,00 Kč |
Žebra | 1 kg | 220,00 Kč |
Mleté hovězí maso | 1 kg | 270,00 Kč |
Roštěná | 1 kg | 532,00 Kč |
Vysoká roštěná | 1 kg | 628,00 Kč |
Svíčková | 1 kg | 1 055,00 Kč |
Květová špička | 1 kg | 495,00 Kč |
Falešná svíčková | 1 kg | 440,00 Kč |
Hovězí líčka | 1 kg | 300,00 Kč |
Hovězí jazyk | 1 kg | 147,00 Kč |
Hovězí játra | 1 kg | 91,00 Kč |
Hovězí srdce | 1 kg | 104,00 Kč |
Hovězí oháňka | 1 kg | 202,00 Kč |
Hovězí byčí žlázy | 1 kg | 93,00 Kč |
Veverka | 1 kg | 320,00 Kč |
Kosti morkové | 1 kg | 42,00 Kč |
Kosti na vývar | 1 kg | 37,00 Kč |
Hovězí maso plemene Limousine
Hovězí maso má charakteristicky cihlově červenou až červenohnědou barvu, která závisí na věku poraženého zvířete – u mladých zvířat je barva masa bledě červená a naopak u starších (zvláště u býků) má maso tmavší barvu. Na jakost masa má vliv celá řada faktorů, jako je například pohlaví zvířete, výživa, životní prostředí, ustájení, stres, podmínky přepravy, předporážková manipulace a doba zrání masa. Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, jelikož má vysoký podíl bílkovin doplňující minerální látky (hořčík, draslík, vápník, železo, sodík) a vitamíny A, B.
Proč zrovna hovězí maso od nás??? Protože….
- maso pochází pouze z našeho chovu masného plemene Limousine.
- klademe důraz na spokojenost našich zvířat.
- přistupujeme ke zvířatům s úctou a láskou.
- náš skot chováme převážně na pastvinách.
- eliminujeme stres zvířat, a to díky vlastní porážce.
- naše maso necháváme zrát při teplotě do 3°C minimálně 14 až 20 dní.
- vakuově balené maso zraje i cestou k Vám.
- nabízíme čerstvé maso kuchyňské úpravy.
děláme to, co má smysl…
Dělení hovězího masa
- Přední maso
-
- podplečí
- krk
- bok s/bez kosti
- kližka zadní, přední
- líčka
- žebro
- hrudí
- oháňka
- Zadní maso
-
- kýta (svrchní šál, spodní šál, ořech, květová špička, váleček)
- plec
- svíčková
- roštěnec
Poznejte kvalitu hovězího masa!!!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na telefonním čísle +420 607 022 292,
e-mailové adrese ,
nebo prostřednictvím níže uvedeného kontaktního formuláře.